Általános Felhasználási Feltételek

Az oldal használatával jelen rendelkezések automatikusan elfogadásra kerülnek!

Már délelőtt 10:30 -tól leadhatják rendeléseiket, amelyeket a konyha 11:00-as nyitása után lehető leghamarabb kiszállítunk Önöknek.

Házhozszállítás:
Vasárnap-csütörtök: 11:00-tól 22:00-ig
Péntek-szombat: 11:00-tól 23:00-ig

Utolsó rendelés felvétele: 30 perccel zárás előtt!

A kiszállítás 1000 Ft felett Vác területén belül INGYENES. Vác külterületén, a közigazgatási táblán kívülre 300 Ft a kiszállítási díj.

Kizárólag 3000 Ft feletti megrendelés esetén vállalunk kiszállítást:

  • Máriaudvar, Kosd, Sződliget 800FT
  • Vácduka, Rád 1000Ft
  • Sződ 1200Ft

kiszállítási díj ellenében melyet kizárólag készpénzben tudunk elfogadni!

Egyéb településekre jelenleg nem tudunk kiszállítást végezni, de személyes átvétel lehetséges. Megértésüket köszönjük!

A megrendelt ételek csomagolása – a pizzák kivételével – külön kerül feltüntetésre a kiszállításkor átadott bizonylaton! Ennek díja ételeként eltérő lehet! Megértését köszönjük!

SZÉP kártyás és bankkártyás fizetési lehetőség helyben és házhozszállítás esetén is.

Rendelés leadásakor kérjük jelezze Áfás számla igényét

Jelen ÁFF tárgyát a pampalinipizzeria.hu webáruház oldalán történő regisztráció utáni étel/ital rendelés tételei, a vásárlási folyamat képezi. Minden tétel mellett a vételárak feltüntetésre kerülnek, mely árak az általános forgalmi adót minden esetben tartalmazzák.

A vásárló köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni. Ellenkező esetben a pampalinipizzeria.hu oldal kitilthatja a felhasználót.

Amennyiben a Vásárló visszaigazoló e-mailt a feladott rendeléséről nem kapott (egyes e-mail szolgáltatók esetében ez néhány percet késhet), telefonszámainkon érdeklődhet a rendelése státuszáról. Bizonyos email szolgáltatóknál érdemes megnézni a SPAM mappát is!

Az akciós ételeinken nem tudunk változtatni és plusz feltétet sem tudunk rá tenni!

A rendeléstől való elállás joga:

A Megrendelő nem gyakorolhatja az online rendelésekre vonatkozó elállási jogát a Fvkr. 29. §-ában meghatározott esetekben és termékekre vonatkozóan, többek között a romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termékek (ételek) tekintetében.

Megrendelői reklamációt, egyértelmű szóbeli nyilatkozattal átvételkor a futárnál, vagy telefonos elérhetőségünk bármelyikén, ill. emailben a pampalinirendeles@gmail.com email címen tudja gyakorolni.

Abban az esetben, ha a szolgáltató a reklamációban foglaltaknak helyt ad, és szükség esetén a Fogyasztó a terméke(ke)t visszaküldte, Szolgáltató a Megrendelő részére történő visszatérítés vagy a megrendelt ételek újbóli kiszállításáról dönthet. Visszatérítés esetén a Megrendelő által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket – azaz a kiszállítási díjat, extra kiszállítási díjat – is a Megrendelő részére visszatéríti. A visszatérítés, a reklamációt követően minden esetben készpénzben történik.

Adatvédelem:
Gyűjtött információk
Az általunk gyűjtött személyes adatok korlátozottak, és – a szolgáltatás hibátlan teljesítéséhez nélkülözhetetlen adatok kivételével – nem kötelezőek. A nélkülözhetetlen adatok a következők: név, a lehető legpontosabban megadott kiszállítási cím, telefonszám, e-mail cím. A telefonszám feltétlenül fontos arra az esetre, ha a megrendelt bármilyen probléma esetén fel tudjunk hívni. Biztosítunk, hogy mindössze a legalapvetőbb információkra van szükségünk ahhoz, hogy időben megkapd a megrendelt ételeket. Az általad megadott adatokat bármikor módosíthatod, változás esetén kérjük azonnal frissítsd. A www.pampalinipizzeria.hu nem gyűjt be további adatokat a felhasználó hozzájárulása nélkül, amellyel egyénileg azonosítani lehetne felhasználóinkat.

Felhasználó adatainak használata harmadik személy által
A www.pampalinipizzeria.hu nem értékesíti és nem továbbítja a felhasználók személyes adatait harmadik személyeknek a felhasználó beleegyezése nélkül.
Amennyiben a Vevő részéről írásbeli kérés érkezik a saját adatainak törlésére, akkor azokat a www.pampalinipizzeria.hu adatbázisából törli.

Használati feltételek és módosítások
A www.pampalinipizzeria.hu feladata módosulhat, kiegészülhet a jövőben, ezért a www.pampalinipizzeria.hu fenntartja a jogot Adatvédelmi Szabályzatának saját belátása szerinti módosítására. A módosítások akkor válnak hatályossá, amikor azok megjelennek a www.pampalinipizzeria.hu weboldalán. A felhasználók elfogadják a megváltoztatott szabályzatot azzal, hogy továbbra is használják a www.pampalinipizzeria.hu weboldalát a módosítás időpontjában vagy azután.

Hozzájárulás
Azzal, hogy a www.pampalinipizzeria.hu szolgáltatásait igénybe veszed, jóváhagyod a www.pampalinipizzeria.hu információszerzési és –használati gyakorlatát az Adatvédelmi szabályzatának megfelelően. A www.pampalinipizzeria.hu szolgáltatásának használatával elfogadod az adatvédelmi szabályzatot.
A jelen oldalon fel nem feltüntetett esetekben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény az irányadó.

Pampalini